من کلی بازی روی این دستگاه نصب کردم وخیلی ازش راضی هستم بازی ها رو به راحتی اجرا می کنه و همه دستگیره بازی ها رو ساپورت می کنه
من کلی بازی روی این دستگاه نصب کردم وخیلی ازش راضی هستم بازی ها رو به راحتی اجرا می کنه و همه دستگیره بازی ها رو ساپورت می کنه
دستگاه gshare tv box بهترین دستگاه دنیاست و امکانات خیلی زیادی داره میتونی هر بازی و برنامه بخوای روش نصب کنی ، دارای 2 تا وای فای داخلی و پخش کننده کانالهای 4k من که راضی هستم
بازی های سنگین و انلاین به راحتی روی این دستگاه اجرا میشن
بازی کردن باهاش حال میده و من همه بازی های گوشیم رو روی این دستگاه نصب کردم
gshare tv box یه دستگاه قدرتمنده
هر کاری بخوای میتونی باهاس انجام بدی
نصب بازی و هر نوع برنامه که بخوای
ساپورت تمام دستگیره بازی ها
رسیور قدرتمند
کیفیت تصویر بالا
ممنون از اموزش خیلی عالی بود
من از دستگاه gshare tv box استفاده می کنم این دستگاه بی نظیره و همه امکانات رسیور و گوشی موبایل و کامپیوتر رو یکجا داره
بازی کردن با این دستگاه خیلی باحاله
رسیرو دستگاه gshare tv box خیلی عالیه و بیش از 15000 تا کانال ماهواره ایی رو بدون دیش می گیره این دستگاه خودش یه کامپیوتره برنامه ها و بازی های کامپیوتر و اندروید و ios به راحتی روش نصب میشه و خودش 2 تا وای فای داخلی داره و مدیا پلیر شیک و قدرتمند داره و کیفیت تصویر 4k داره و فیلتر شکن داخلی رایگان داره و منوی فارسی با کارکرد اسان
من از دستگاه gshare tv box استفاده می کنم و راضی هستم چون بازی های سنگین و انلاین رو به راحتی اجرا می کنه و همه دستگیره بازی ها رو هم ساپورت می کنه
بازی کردن با این دستگاه خیلی حال میده و همه بازی های انلاین و سنگین رو بدون هیچ مشکلی اجرا می کنه
کیفت تصویر بی نظیری داره
دستگاه Gshare tv box بی نظیره و بدون دیش کانالهای ماهواره رو با کیفیت تصویر خیلی بالایی می گیره و حتی کانالهای 4k رو هم پخش می کنه این دستگاه امکانات زیاد دیگه ای مثل نصب برنامه و بازی و داراری فیلتر شکن داخلی رایگان و انتقال بی سیم تصاویر و مدیا پلیر قدرتمند و حافظه داخلی هم داره
من که بازی های گوشیم رو روی دستگاه gshare tv box 30000 نصب کردم و خیلی هم راضی هستم